onsdag 10 februari 2010

Veterinären

Var till veterinären för vaccination. Såklart fick han titta båda hundarna i svalget, det såg helt bra ut. Idag har han inte hostat nåt, inte när jag klämmer på halsen heller så det är på väg att bli bra igen!


Vi var in till frissan igår också, Grym låg i mitt knä, under kappan så bara huvudet stack fram. Han är för cool, pussade på personalen, posade lite när de ville ta kort, sen somnade han in.
Min frissa Camilla (bc-ägare)är riktigt bra, törs inte gå till nån annan. Hon får mig alltid att känna mig som Cruella de Vill innan hon har stylat klart, fort hem och på med mössa. Men sen när jag får fixa själv blir det sååå bra!

Nästa torsdag ska Mikaela och jag vara "färgmodeller", när salongen ska testa nya hårfärger. På mig vill hon lägga fler olika röda toner. Mikaela ska hon färga i en "inte-helt-naturlig-röd". Men det passar cirkusfolk som Camilla uttryckte sig med ett lurigt leende. (Mikaela går cirkuslinjen på Vasa i Gävle)
Hon behöver även någon som vill modella och färgas blond. Så superblond att det nästan går mot pastell. (Camillas ord). Törs du får du gärna höra av dig!

1 kommentar:

Sandra sa...

Skönt att Grym e bättre.
Härligt att vara ny frissad:)