Tävlingslydnad

Välkommen till "Hildings - hundträning för nytta och nöje"!

Tävlingslydnad - Tävlingslydnadskursen vänder sig till dig som vill träna målmedvetet mot tävlingsprestation med din hund. Ditt mål är att utveckla din hund i detaljer, attityd och uthållighet som krävs för bra resultat och du är väldigt road av att träna din hund. All träning kretsar kring de lydnadsmoment som förekommer i lydnads- och bruksklasserna. Vi plockar isär moment, skapar rätt förväntan i alla delar och sätter så småningom ihop delarna till ett korrekt utförande.


Kurstillfällen: Sex kurstillfällen om vardera 90 min. 1 gång/vecka alternativt 1 gg/14 dgr
Plats: I regementsparken eller min lada på Kungsbäck
Antal deltagare: Max 6 stycken ekipage
Kostnad: 1800 kr
Jag kommer att starta nya grupper i Gävle till våren 2013. Grunda för framgång - Valpkurs med inriktning på tävlingslydnad.
Du ska ha tränat hund tidigare och vilja lägga mycket tid på inlärning. Det är ett plus om du varit ute på tävlingsbanorna tidigare. Vi kommer att träna följsamhet, stadga, position, tempo. Vi jobbar med belöningssystem, kroppskontroll, apportering, koncentration och använder leken till en naturlig och rolig väg att hitta rätt beteenden.
Ålder: Din valp bör vara ca 4 - 8 månader vid kursstart......
Antal gånger:  Sex tillfällen, 2 tim/gg. Vi ses med 2-3 veckors mellanrum för att ni ska hinna förändra beteenden ordentligt innan det är dags att gå vidare.
Deltagare: Kursen tar mot max 7 deltagare.
Plats: Utomhus i centrala Gävle.
Kostnad: 2000 kronor, betalas in på bg efter att du kommit med i kursen och fått ytterligare info.


Komma till er? - Är ni ett träningsgäng eller en klubb? 
Jag kommer gärna till er om ni vill träna lydnad. Hör gärna av dig för prisuppgifter och andra funderingar.


Privatlektioner tävlingslydnad Ibland finns behov av enskild träning. Vi anpassar träningen till din hund, du får verktyg för fortsatt träning samt vid behov en träningsplan. Vi träffas en eller flera gånger beroende på vad vi ska träna. Du kan dela timmen med en kompis.
Plats: Jag är gärna i regementsparken eller i Hille.
Enstaka träff: 500 kr/timme
Paketpris: Fyra tillfällen, om en timme vardera: 1500 kr.
Välkommen att höra av dig via mejl om du är intresserad!

Inga kommentarer: