måndag 30 april 2012

Smällare

Sitter hemma och planerar med maken. Rätt mysigt en sista april. Lite vin, lite framtidstankar. Rust, bygge, semester, student, tävlingar, utlandsvistelse, födelsedag.......

Vad som är mindre mysigt är att det dundrar och smäller utanför vårat hus. Ipz, vår gamla bc-tant har alltid varit känslig för såna ljud men vad värre är, Grym reagerar också! Orolig, vill ha sällskap, inte likt honom alls. Inteinteintebra, inteallsbra!
Han har varit helt oberörd för skott i alla dess former tidigare. Är helt fascinerad när Tommy skjuter båge och det dova ljudet av pil, som träffar tavlan uppstår. Direkt tittar han tillbaka på skytten. -"En till"!
Nu håller jag tummarna, hårt, för att det här inte ställer till nåt tok och knyter ett snöre runt mitt komihågfinger så jag ser till att åka bort nästa "skottfyrverkerismällar"tillfälle!
Skitskitskitskit!!!!!!

1 kommentar:

marie sa...

vet precis hur det känns - men för oss gick det precis rätt åt fanders min Love blev jätte skott berörd på äldre dagar, var skott fast som ung. I dag kan hon reagera på alla ljud som är lite höga :( nyår är inte kul.

håller tummarna att det bara var en tillfällighet.
ha det bäst Marie,Love&Carma