fredag 4 maj 2012

BPH-fix

I onsdags styrde maken och jag kosan ner mot Hunduddens Träningscenter. Här kommer jag att beskriva BPH-test framöver. Idag var målet att packa upp, ställa fram och testa banan i hela sin längd.

På bilden Tommy, Olle funktionär, Lasse funktionär, Benita testledare och Nina testledare. I bakgrunden Hunduddens träningsområde.
I strålande solsken monterade vi gubbar och skrammel, placerade ut ostadiga underlag, mätte avstånd och ändrade oss. Igen och igen. Men det blev bra. Som grädde på moset satte vi nät kring hela banan så vi inte ska få objudna gäster när vi håller testen. Det går mycket hundar i omgivningarna.

Tanken var att vi skulle fortsätta färden till Saltsjöbaden där Tommy har en ballongflygning innestående. Han fick den i 50-års present för 1,5 år sedan. Men det blåste för mycket, den här gången OCKSÅ! Det är fjärde gången han bokat och det blivit inställt.

Ni vet etikettsregeln att man inte ska ge bort något som kräver skötsel från mottagarens sida. Blommor, getter och sånt. Tycker att ballongflygning i Stockholm ska falla under den regeln också. Det har tagit engagemang och kostnad alla dessa försök, hrmf.....

Inga kommentarer: