lördag 7 april 2012

Finfrämmat

Luna, finaste Luna, är i Gävle på besök. Luna är Gryms absolut bästaste bästa. Har varit sen de sågs första gången, när Luna med matte Frida och husse Nao kom på valpkurs. Vänskap vid första ögonkastet om sånt kan förekomma hos hundar. Jag tror bestämt att det är så. Vi träffas ibland, för våran skull och för hundarnas skull. 

Mickis med pojkvän Sebastian, har börjat prata om att skaffa hund. En liten en. En chihuahua kanske som man kan ha med överallt. Hm.
Det gläder mig att de vill ha hund, men ursäkta alla vavvamänniskor. Skaffar de hund kommer den med all sannolikhet att vara hos oss från och till. Och den måste ju kunna hänga med på alla våra upptåg, på egna ben. 
Så jag tipsade om Luna, en liten hund med massor av fjutt och trevligheter i. En sån tycker jag skulle passa dom. Så vi frågade Frida om vi fick låna henne ett tag. Tack Frida för att du litar på att hon har det bra här.  
Visade dom lite övningar de kunde göra med henne för att bounda och bli intressanta för Luna. När de kom hem från promenaden sa Mickis: Det gick bra, hon var på! Det tar vi som ett gott betyg.
Nu sover hon i soffan mellan dom, till Harry Potter filmen.

Hihi, så ska en slipsten dras. Luna vet vilka knappar hon ska trycka på!

Inga kommentarer: