torsdag 20 januari 2011

Grattis Humlan!

En låååång dag var det igår, onsdag. Klockan ringde redan 05.15. Men vissa dagar gör inte det så mycket för det känns i hela kroppen att det ska hända nåt kul! I dag var det roliga att ta tåget till Stockholm och träna med lydnadsgänget.
Ett givande och tagande, vi tränar, diskuterar, tipsar, stör åsså fikar såklart. Känns som en förmån att få träna med ett så kompentent gäng! Mitt projekt för dagen var vittringen. Upplever att Grym inte fullföljer när han fått nåt i näsan, frågar ibland och har lite för lazy attityd till näsarbete. Jag har mest jobbat hemma med att få upp viljan och iver att hitta prylar av olika slag, stora och små. Det får framåt men jag får inte till det där sista.
Vi planerade och gjorde några övningar och genomgående var problemet att jag la mig i. Har vi hört det förut, mitt kontrollbehov spelar mig ett spratt. Min hemläxa blev att ha större intresse för föremålet än för Grym, inte hänga med blick och energi över honom. Låta honom göra sitt jobb utan press från min sida.

Tog tåget hem igen, fylld av inspiration. Skrev en träningsplan för samtliga påbörjade moment innan vi hunnit till Gävle.

Bytte snabbt skepnad till mamma och fixade födelsedagsmiddan till min lilla Humla!

Våran yngsta tjej, Pernilla fyllde 16 år igår! Grattis!
I tisdags bakade hon macarones, otroligt söta kakor till fredagens släktfirande.

Inga kommentarer: