onsdag 27 januari 2010

Skäggfarbror

Idag har Grym träffat Dexter, riesen, en mycket snäll och förstående sådan. Ett nytt utseende på hund, det gick bra det med efter lite betänketid. En perfekt erfarenhet för den lilla lekfulla valpen.
En farbror(han är två, lite drygt) som finns där men inte var nåt sugen på att leka. Tack för det Lindströms!
På vägen hem stannade vi till på Swedbank i Skutskär. Grym är nu helt bekväm med att följa mig i kopplet, i början blev det tvärstopp ibland men nu flyter det på. Väl inne där, kom det såklart fram några damer som föll på knä och inte kunde prata normalt med den lilla puppisen. Det är bra, mer sånt! Han ska ha höga tankar om sig själv, innan jag börjar forma till lite struktur på hur man hälsar. ;o)

Har introducerat "halsbandsleken" för Grym. Den går ut på att han själv får sticka in nosen i ett halsband för att få sin belöning. Nu har han precis förstått att han måste ta initiativet, att sticka in huvudet själv, fast jag inte visar någon godis i hålet först. Så småningom är målet att han ska kunna pricka halsbandet i hög fart i en inkallning. En kul utomhuslek i brist på annan aktivitet. Som när det är så här för-at mycket snö t.ex.

2 kommentarer:

Eva Hildebrand sa...

Roligt att följa den lille Gryms framfart !
Vill ni träffa "tre krulltottar" så går det bra att komma förbi oss.
Eli är en van valpfostrare,har 21 avkommor ! Killarna är också vana vid smått.Slå en pling bara i morgon tex. är jag ledig.

Piakvinnan sa...

En riktig hjärtekrossare grymmisen. Ni är alltid välkomna! Det vet du :-)