tisdag 27 mars 2012

Från morgon till kväll

Startade dagen med träning, träning och lite till träning. Lade tre spår åt Grym. Två för att fokusera på upptag och val av riktning och det tredje för underlagsskiftningar. Gick bra, han håller fortfarande på att meckar lite med riktningsval men han blir säkrare för var gång vi gör det.

Efter lite lydnadsträning och en uppletanderuta med sex föremål var vi tämligen nöjda. Solen låg på och vi var båda rätt varma. Härligt med ovant. 

Vi svängde förbi Sandra och Bagge på vägen hem. Lite kaffe och skvaller sitter fint efter en förmiddag med träning. Bagge är Gryms lillebror, en kavat kille, full i fjutt. Riktigt trevlig! Ska bli kul att följa deras utveckling. 
 Lille Bagge och stora Grym. Vi konstaterade att nu är valptiden definitivt slut för Grym, när det kommit en ny valp i vår nära krets.


Dagen avslutades med två vardagslydnadskurser. Den ena  gruppen hade sin sista gång och den andra träffade jag för första gången. Lite tråkigt att släppa dom, nu när det börjar gå så bra. Hoppas att vi träffas igen i något annat sammanhang. På bilden tränar husse Mathias och Sacha på att kunna koncentrera sig på varann fast en okänd människa klämmer, pillar och klär på hunden en t-shirt. Duktiga!

4 kommentarer:

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Lika som bär eller? Bagge och Gry :-)

Frida sa...

Oj nämen va lika!! sötisarna! vilken snygg det kommer bli av den lilla!

Sandra sa...

Ja nu blev "lilla" Grym helt plötsligt stora killen.
Sötnosar...

marie sa...

men så söta ;-)))