måndag 7 juni 2010

Lite lugnt

Grym markerar hälta på ett framben, han belastar det inte som han ska utan går lite bredbent. Vi väntar på en tid hos Karin för genomgång, fram till dess tar vi det lugnt, går i koppel och tränar med stillsamma belöningar.

Jag har låtit halterna i fotgåendet vara eftersom jag vill ha mycket attityd och vill att rörelserna ska sitta först. Men nu har vi passat på eftersom det inte är så härjigt precis. Vi började i köket och på loftgången med Grym mellan mig och väggen så att jag kunde sätta kriteriet "sätta sig i rätt vinkel framåt/bakåt utan att behöva bry mig om att han ev. skulle vara sned i sättandena. Den detaljen styr ju väggen upp. Signalen till att sätta sig är att jag rätar upp mig lite till, vill inte att han sätter sig för att vi stannar. Vill kunna flyta direkt in i t.ex. en förflyttning till höger/vänster/bakåt från framåtrörelse, utan att han sätter sig.

Grym, 10 veckor

2 kommentarer:

UlricaA sa...

Hoppas brorsan blir bra snart!!!! och det där sängliggandet, det vet jag en till som tycker att det är helt uuuunderbart!!!!!!

busyborder sa...

Hur mår lille Grym i benet? Blir ju orolig här borta!