onsdag 5 september 2012

Lydnadsgänget

Vi är ett gäng på 10 lydnadsnördar som hittat varandra under senaste 2 åren. Alla duktiga hundtränare och alla med unga hundar på god väg i sin utbildning, mot framgångsrika tävlingshundar. En del av ekipagen har även träning av andra grenar igång. Alla är dessutom aktiva i Valbo BK tillsammans med ytterligare andra.
I söndags hade vi en heldag ihop. Tränade hund till att börja med. Nyttigt som vanligt. Men sen tog dagens huvudaktivitet igång. Ska man jobba ihop så tätt som vi gör, både i träning och i klubbaktiviteter är det viktigt att underhålla den sociala gemenskapen också.  Och det gjorde vi med bravur i söndags!
Sofie, Patrik, Tina och Sandra bevakar grillandet. 
Diskussionerna gick höga och glada hela kvällen. Jag hade gjort iordning ett litet frågeformulär för att testa våra kunskaper om varandra. 
Vad jobbar var och en med? Alla berättade vad det trodde om var och en, sen berättade den mer ingående om vad den gjorde. Här stoppade vi upp länge, diskuterade omhändertagande om barn, matematik, högskolestudier, djursjukvård, hundträning, företagsorganisation. Vi är en grupp med många strängar på lyran. Vi insåg att vi mest pratat hund när vi träffats. Inte så mycket människor.
Vi fick även gissa vem som var äldst och yngst i gänget. Många "jaha" och "säger du det" blev det!
Sötaste lilla Alf var med och skötte sig exemplariskt. Vilade, bet på kopplet, umgicks och vilade lite till.

1 kommentar:

Anna sa...

Å ha trevligt tillsammans är ½ grejen med å ha en hobby :)