söndag 1 juli 2012

På håret

Dagens landskamp blev en jämn histora. Sveriges slog Norge med en hårsmån. Har inte riktigt siffrorna kvar i huvudet trots att jag räknade och beräknade utfall flera gånger. Sverige ca 1380 p och Norge endast ca 50 poäng efter.

Lite extra glad är jag att vårat resultat räknas in i de fem resultat som tog Sverige till vinst! Även om hela laget absolut bidragit till detta så kryddar det min glädj lite mer med en bra individuell insats oxå.
 Foto: Thomas Lundin
Jag och Grym gick in med en skön känsla i kroppen. Jag hade beställt hurrarop, "wooooaw" för att bekräfta sånt han gör bra och applåder efter varje moment.
Foto: Marie Linder
Efter programmet stod hela gänget utanför ringen och tog mot Grym för värsta kompanibelöningen. Han var så nöjd med sig själv och all bekräftelse från hela svenska laget. Det är häftigt att tävla i lag när man är så mån om varandra som jag tycker att hela laget är.
Grym och Mathilda hånglar. Alltid populärt i Gryms värld!

Vi har hjälpts åt med uppvärmning. Vi har flyttat belöningar till utgången åt varandra. Vi har hurrat och stöttat. Och vi har låtit varandra vara ifred om vi har velat det.
Sånt skapar bra prestationer.
TACK alla! Tack även till lagledningen, Lotta och Anders K för att ni lägger så mycket tid och engagemang på talangtrupp och landslag. Utan er vore Sverige inte på långt när så framgångsrikt i internationella sammanhang!

Det hände många bra saker inne på plan, men några highlights var extra tydliga.
Fria följet har utvecklats till ett lugnare och tryggare moment. Han ljudar mindre och han håller en medveten distans till mig. Ofta men inte alltid.
Foto: Marie Linder
Apporteringsdirigeringen har jag inte hunnit reparera klart tydligen, han tog rätt håll men eftersom den inte syntes så tvekade han på halva vägen. Han tog dock alla mina dirigeringar och såg den till slut. Vilken bekräftelse, han blev så glad när han såg den, tog rejäl fart och plockade in snyggt. Betyg 0. Men det var verkligen dagens höjdpunkt, sett i ett längre perspektiv. Dirigerar matte dit, så ligger den där. Även om den inte syns!
Totalt 260 poäng!

Nu vilar vi någon dag innan vi startar uppladdningen inför nästa tävling till kommande helg.


3 kommentarer:

Louise sa...

Grattis till vinst för sverige och en bra prestation av dig och Grym =)

marie sa...

Tack för en super helg :)

Jenny & Kex sa...

ni gjorde en super runda du och coolis Grym! Hoppas vi ses snart igen, Kram