fredag 6 juli 2012

Bagge

Gryms lillebror Bagge bor hos oss en dryg vecka när matte Sandra är på semester med familjen.
Det är inte helt lätt att anpassa sig till en ny familj så där huxflux även om vi känner varandra rätt bra sen tidigare. Sånt enkelt som hur man gör vid in och utpassage genom ytterdörren. Får man gå ner från bron? Var sover man? Hur ska man veta om man ska med ut just den här gången. Det blir några missförstånd här och där, men vi växer ihop sakta men säkert.

Grym tycker också att det här är jobbigt. Klart han känner att Bagge och jag inte riktigt tycker lika. Då smyger han undan, blir låg och fundersam. Han blir också osäker när man får följa med eller inte. För nu helt plötsligt, är det ju bara Bagge som ska med ibland. I råddiga situationer som den här tenderar Gryms mage att rasa. Och det har den gjort nu. Av ren otrygghet i tillvaron. Ger sig på några dagar men det ger mig en hint om vad han tycker är ok eller inte.
I helgen när vi var till Kristinehamn, sov ihop flera stycken i samma rum, tränade och tävlade på nytt ställe osv höll magen hela tiden. Känns som en seger!  I min värld betyder det att han är trygg och hanterar omgivningen på ett självklart sätt.
En mjuk liten kille jag har!

Inga kommentarer: