torsdag 21 oktober 2010

Inomhuslokal

Nu törs jag släppa nyheten. Jag kommer att ha alla mina kurser och träningar inomhus på vintern och i ruskväder övriga året. Jippi, inga mer förfrysna tår, inga mer kursdeltagare som står och hoppar av köld och vill hem. Vi kommer att ha det varmt och gott i vinter!

Lokalen ligger i kanten av Stigslund, i en nybyggd länga strax efter fiskeboden och lidl. Träningslokalen är 175 kvm, halkfritt underlag (inte riktigt klart vilket), speglar på väggarna och ca 15 grader varmt. Utöver träningsytan finns utrymme för en hundaffär (inte klart om jag driver den själv eller om någon annan tar tillfället), en annan hundrelaterad verksamhet (har inte riktigt fått ja ännu) samt toa och fikahörna.

Utöver min egen verksamhet kommer jag att hyra ut träningslokalen för enskild träning, föreläsningar och kursverksamhet. Den går att hyra per timme, heldag eller hel helg. Återkommer med priser och bokningsmöjlighet.
Jag räknar med att kunna börja ha mina egna kurser och ta mot bokningar för annan verksamhet där i månadsskiftet oktober - november.

Längtar!

Trixkurs i Studiefrämjandet konferensrum. Nu får vi myyyycket större yta att träna på!

5 kommentarer:

Pia sa...

"Pris vare lov! Här kommer träningslokalen!", som dom säger i Robin Hood. Fasen va gött. Precis vad som behövs. Jättekul! Blir riktigt avis på att du kommer att ha så nära också, under permafrosttider :-)

UlricaA sa...

Åhååå vad coolt!

Karin sa...

Nice!!

Helene07 sa...

underbart o nära för min del som inte har bil :-) En hundaffär är ALDRIG fel o jättebra att få hyra vid behov. JIPPI!!

Sanna sa...

Jag lånar gärna lokalen! Skall jag ta med egna får, eller finns det där?
*Drömmer om ett torrt och varmt vallningspass*

Kram!