lördag 28 augusti 2010

Dag 2

I dag har Bruks SM 2010 avgjorts. 5 ekipage har korats till grenvinnare i sök, spår, rapport, skydds och IPO. Grattis till er och alla andra som gjort en bra insats! Se mer info på SM-sidan
Jag har suttit vid lydnadsringen i dag och är rätt urblåst i skallen nu i kväll. Riktigt bra, till rätt slätstrukna prestationer har jag sett. En del inspireras man av och andra får en att inse att våra hundar inte är några maskiner, tack och lov!

Skulle vilja rikta strålkastaren ett slag mot Frida Wallén och Blackneck´s A Best. Frida är en av de ytterst få förare som går in på plan och kör sitt program med ett leende på läpparna. Med ett ledigt kroppsspråk lotsar hon Best genom alla moment, utan dubbelkommandon, inga trix för att få honom att orka. Dom bara gör! Det ser plättlätt ut men bakom detta ligger en gedigen hundkunskap, rejält med "hund i fingrarna", noggrann träning och massor av tid!
Grattis till tredje placeringen i skyddshundsgruppen!

Best på allerten i modprovet.


1 kommentar:

Ingela Karlsson sa...

Hittade din hemsida via fåravelsförbundet. Underbart att se din träning med Grym. Jag blev helt tårögd så duktiga ni är.
Söt som socker också. Längtar tills min nästa valp helt nyinspirerad av Er två. Stor lycka till i framtiden och kommer att följa er utveckling. Vem vet, kanske får ordna en kurs här nere så du kan komma och träna oss ;o))
Ha det gott och allt väl!
Ingela Karlsson med hundar