söndag 16 december 2012

Sicken helg!

Så var då denna helg till ända. Känner mig rätt tom i skallen men ändå väldigt nöjd och lite smått euforisk. Grym har tävlat två dagar i rad på Stora Stockholm med allt vad den miljön innebär av ljud, synintryck och trängsel. 
En mängd olika komponenter börjar falla på plats. Känns som jag har hittat rätt form för uppvärmning, ingång på plan och känslan vi behöver ha på planen.

lördag 15 december 2012

En hög känsla!

Dag 1 av 2 på Stockholmsmässans lydnadstävlingar är avverkad som en av de tävlingar där vi haft en sån där hög känsla med oss runt hela programmet. Det är så häftigt att bli ackompanjerad av applåder på väg in och ut på planen.

måndag 10 december 2012

Attityd? Attityd!

Har haft en härlig helg!

Fredag - Marie och Carma hämtade upp oss på Vallhallavägen. Styrde bilen mot Smedjebacken och en hel dags träning i inomhushallen med Spetsgruppen. Sophie, Marika, Marie och jag. Känner mig trygg i den konstellationen. De börjar känna mig och Grym vid det här laget. Och rättar mig. Vägleder mig. Lyfter och peppar. Tack tjejer! Riktigt nöjd med några beslut och ändringar i träningen!

onsdag 5 december 2012

Tågresa

Snön viner runt knutarna. Kylan är inte att leka med! Tycker varken om snö eller kyla!

Sitter på ett tåg. Inte det tåget som var meningen från början. Mitt var inställt och jag blev snabbt omdirigerad till ett som går till Uppsala.