fredag 23 november 2012

Kvällsträning

Hemma efter ett sent träningspass med Stina och Ozzy. Ett bra pass som vanligt, det brukar blir det när vi tränar ihop!
Idag var vi rysligt ambitiösa och filmade varandra. Fria följet mest. Jag var ute efter att se hur helgens träning tagit form. Jag jobbar på ett glapp mellan honom och mig i fria följet.

Träningsläger

Har varit i Björnidet hela helgen. Denna fantastiska träningshall som släpper in hundar. Så lyxigt att få grotta ner sig i träning inomhus.
Känner mig fortfarande lite hög efter helgens träningsläger med talanger och vår lilla spetsgrupp. Har fått det stora förtroendet att få ingå i en utveckling av talangtruppen.

onsdag 14 november 2012

Domarkonferens

Har tillbringat helgen i Örebro,som konferenssekreterare på en lydnadsdomarkonferens. Det var SBKs centrala lydnadsgrupp som stod som värd för lydnadsdomare från hela landet. 
När jag fick frågan att sköta minnesanteckningarna tackade jag genast JA! En sån chans att få höra vad som rör sig i huvudet på landets kompetenta domare.

Pantamera!




"Min butik", är Konsum Triangeln som ligger mellan Stigslund-Forsby-Strömsbro. En trivsam butik, där jag känner igen personalen och dom känner igen mig.

fredag 2 november 2012

Finbesök

Luna är på besök. Matte Frida är ska tävla agility med aussiesyster Yes, i Rättvik i morgon. Luna viskade i hennes öra att hon hellre ville vara hos Hildings än att sitta i ett kallt ridhus en hel dag. 
Den fina lilla Luna tar sig som vanligt, direkt in i våra hjärtan. Lika söt och charmig som vanligt.

Back in business

Tentan avklarad, det kändes bra på skrivningen men nu lägger vi tvivlen åt sidan eftersom jag inte kan påverka utgången längre.
Har såklart en hel del skolarbete att göra ändå, men nu kommer det att bli mycket hundträning ett tag.